Política de privacitat

Política de privacitat i avís legal

Mou-te A Moto amb domicili a Rambla del Garraf, 48-60, Local 6K, Valentí Village, 08810 Les Roquetes (Barcelona) i mail de comunicacions INFO@MOUTEENMOTO.COM .

Responsable de protecció de dades

El titular és el responsable de les dades personals que són recollides per la navegació i l’ús d’aquesta web d’acord amb els requisits establerts pel REGLAMENT (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques així com conforme a la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis dela Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE) . En utilitzar aquest lloc web entenem que ha llegit i comprès la informació que s’exposa a relació amb el tractament de les vostres dades de caràcter personal.

Política de protecció de dades

El responsable aplica el principi de responsabilitat activa en el tractament de les dades de caràcter personal, mantenint una constant posada al dia i una promoció de la millora contínua del sistema de protecció de dades conforme als requisits legals exigibles, garantint en tot cas:
  • El respecte a les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques
  • Que les dades són tractades de forma lícita, lleial i transparent
  • Que les dades tractades són exactes, adequades, pertinents i limitades en relació amb els fins per als recollits
  • Que els fins per als quals són recollits són explícits i legítims i que no són tractats de forma incompatible amb aquests fins
La finalitat d’aquest document és informar els usuaris sobre què fem amb les vostres dades personals, com es demanaven, per a què s’utilitzen, els drets que els assisteixen així com tota la informació legal necessària establerta per la normativa vigent. Dades recollides, finalitat i licitud. Les dades de caràcter personal tractades són les aportades pels usuaris a través dels formularis disponibles en aquest lloc web i són els mínims exigibles per poder:
  • Enviar informació sobre els nostres productes / serveis
  • Atendre consultes.
  • Tramitar comandes, així com poder elaborar les factures corresponents, informar sobre l’estat de les comandes, atendre reclamacions i qualsevol altra gestió derivada de la prestació del servei realitzat a través d’aquest lloc web.
Aquestes finalitats estan basades en principis legals de tractament de les dades recollides per la normativa vigent: per a l’execució d’un contracte o la prestació d’un servei als usuaris, per al compliment d’obligacions legals, per l’interès legítim i el consentiment dels usuaris.

Formularis web

Les dades personals demanades a través del formulari web de contacte es fan servir per poder atendre qualsevol consulta que l’usuari realitzi a través del mateix. Les dades personals demanades al formulari de comandes tenen la finalitat de tractar les dades necessàries per a la correcta gestió de les comandes. El tractament de les dades està legitimat pel consentiment que vostè ens presta en acceptar expressament les condicions del tractament informades a través d’aquesta política de privadesa.

Destinataris de les dades

Les dades de caràcter personal obtingudes a través dels formularis web són registrades i conservades en suports electrònics controlats i supervisats pel responsable del tractament. Les vostres dades personals no seran comunicades a tercers, llevat que aquesta comunicació de dades estigui emparada en una obligació legal o quan per a la correcta prestació del servei o l’execució del contracte sigui necessari comunicar les vostres dades a tercers per poder efectuar el pagament ( passarel·les de pagament ), així com gestionar els lliuraments dels productes (transportistes) emparada aquesta cessió a les necessitats del servei. Pagament mitjançant altres passarel·les de pagament, recomanem a l’usuari que li la política de privadesa per entendre com maneja la informació personal, per exemple: Redsys Serveis de Processament, S.L. (“Redsys”), amb domicili a Madrid, carrer Francisco Sancha, número 12, i amb C.I.F. número B 85955367, que compleix íntegrament amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i amb els compromisos de confidencialitat propis de la seva activitat. Redsys ha adoptat les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit. Podeu veure la vostra política de privadesa aquí. Per als casos en què la comunicació de dades a tercers no estigui emparada a les bases legals establertes a l’apartat anterior, la comunicació de dades a altres destinataris només es realitzarà si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés. Es mantenen uns criteris estrictes de selecció dels encarregats de tractament i el compromís contractual amb cadascun per complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades. En cas que hi hagi transferències internacionals de dades Mou-te En Moto garantirà que la transferència de les seves dades personals es realitza de conformitat amb les lleis de privadesa aplicables i, en particular, que s’apliquin les mesures contractuals, tècniques i organitzatives necessàries, com les clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea. Podeu obtenir més informació sobre el tractament de les dades personals de la nostra organització sol·licitant-la al mail: INFO@MOUTEENMOTO.COM o accedint a través del següent enllaç

Mesures tècniques i organitzatives de protecció de dades

Els suports compten amb les mesures tècniques i organitzatives necessàries que garanteixin la confidencialitat i la conservació de les dades personals obtingudes a través del web. Les dades personals demanades des de la web són tractades mitjançant protocol HTML amb certificat SSL vàlid. El personal implicat en les operacions de tractament de dades: accés, edició, borrat, etc… està capacitat per a això, format i compromès amb aquesta política de protecció de dades.

Conservació de les dades

Les dades de caràcter personal obtingudes a través del formulari de contacte seran conservades el temps necessari per atendre la sol·licitud/consulta realitzada. Les dades de caràcter personal obtingudes a través del formulari de comandes seran conservades mentre hi hagi una relació contractual i/o comercial amb vostè o mentre vostè no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i /o limitació del tractament de les vostres dades . Vencida la relació contractual mantindrem la informació degudament bloquejada, sense donar-ne cap ús, mentre pugui ser necessària per a l’exercici o defensa de reclamacions o se’n pugui derivar algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual del seu tractament, que hagi de ser atesa i per això sigui necessària la recuperació. En cas que hàgiu acceptat expressament l’enviament d’informació comercial conservarem les vostres dades de contacte fins que ens comuniqueu la vostra decisió d’anul·lar aquests enviaments comercials.

Informació sobre l’existència de decisions automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils)

Normalment no adoptem decisions automàtiques, però així que ho fem deixarem clar que s’està adoptant aquest tipus de decisió. No obstant això, Mou-te En Moto recull diversos apartats dedicats a la personalització de serveis per mostrar publicitat personalitzada en ingressar al vostre lloc web i també per a l’enviament de comunicacions personalitzades. Mou-te A Moto reconeix la possibilitat de la realització de perfils per millorar la seva oferta o personalitzar l’enviament d’ofertes comercials o donar un tracte més personalitzat al client. Oposició que les dades siguin tractades amb fins publicitaris Si doneu el vostre consentiment perquè utilitzessin les teves dades amb finalitats publicitàries i no desitges seguir rebent publicitat, pots revocar el consentiment prestat en qualsevol moment ia través de l’enviament d’un correu electrònic a mail del responsable INFO@MOUTEENMOTO.COM.

Canvis a la Política de Privacitat

És possible que modifiquem la informació continguda en aquesta Política de Privadesa i Cookies quan ho considerem convenient. En cas que ho fem, us ho notificarem per diferents vies a través de la Plataforma (per exemple, a través d’un banner, un pop-up o una notificació push), o fins i tot us ho comunicarem a la vostra adreça de correu electrònic quan el canvi en qüestió sigui significatiu per a la teva privadesa, de manera que puguis revisar els canvis, valorar-los i, si escau, oposar-te o donar-te de baixa en algun servei o funcionalitat. En qualsevol cas, us suggerim que reviseu aquesta Política de Privadesa i Cookies de tant en tant per si hi hagués canvis menors o introduïm alguna millora interactiva.

Avís legal

Propietat intel·lectual i industrial
El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a (MOU-TE EN MOTO) i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

Mou-te A Moto no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal. Tampoc no respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal. Mou-te A Moto no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per lús daquesta informació.

Llei aplicable

Mou-te A Moto es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri necessària per la utilització indeguda del lloc web i continguts, o per l’incompliment de les presents condicions. La relació entre l’usuari i Mou-te A Moto es regirà per la normativa vigent i aplicable al territori nacional. Si sorgeix qualsevol controvèrsia en relació amb la interpretació i/o l’aplicació d’aquestes condicions, les parts sotmetran els conflictes a la jurisdicció ordinària, sotmetent-se als jutges i tribunals que corresponguin d’acord amb el dret. Així mateix us informem que disposa d’un procediment de resolució extrajudicial de controvèrsies gratuït i accessible a tots els ciutadans, es tracta de la plataforma de resolució de litigis online de la Unió Europea, accessible a través del següent enllaç

Cookies

En el cas d’utilitzar tecnologia “cookie” a la web, disposa d’un apartat concret que us informa sobre la seva existència així com la seva política d’ús. Consulteu l’apartat “Política de cookies”. En cas contrari, no s’utilitzen cookies de navegació.

Dades personals de menors

Aquesta pàgina web no s’adreça a usuaris menors d’edat. Si sou menors d’edat, si us plau no intenteu registrar-vos com a usuari. Si descobrim que per error hem obtingut informació personal d’un menor, eliminarem aquesta informació com més aviat millor.

Exercici dels drets de protecció de dades

D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint la seva petició a la adreça postal indicada o al correu electrònic INFO@MOUTEENMOTO.COM. Per a l’exercici dels drets s’haurà d’identificar mitjançant la presentació del vostre DNI. Per a qualsevol reclamació podeu adreçar-vos al mateix correu indicat. Igualment podreu adreçar-vos a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades